Başöğrt.Nagehan DEMİR - Okul Müdürü

Başöğrt.Nagehan DEMİR - Okul Müdürü

    Lisans Eğitimini Selçuk Ünv İlahiyat Fakültesi Yüksek Lisans Eğitimini Selçuk Ünv Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri -Din Sosyolojisi alanında tamamladı.2006 Yılında Bingöl-Kığı Yusuf Ziya Değnekçi Ortaokulunda Din Kül ve Ahlak Bil Öğretmeni olarak eğitim kadrosuna katılmıştır.

    2010 yılında Görevde Yükselme sınavında başarılı olarak Abana İnönü Lisesinde Müdür yardımcısı 2012 yılında görevde yükselme sınavında başarılı olarak  İnebolu Sağlık Meslek Lisesinde Okul Müdürlüğü görevleri yapmıştır. 2014/2021 yılları arasında Daday Çok Programlı Anadolu Lisesinde okul müdürlüğü görevine devam etmştir. Okulumuzda  2021 yılında göreve başlamıştır. 

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün  Öğretmenler  Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğremen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır sözünü kendine rehber edinmiştir.

(366) 638 1044 Eposta